Miks on usk meile nii oluline?

Copy
Raamatu «Mõtlemist muutes rikkaks» ingliskeelne trükk.
Raamatu «Mõtlemist muutes rikkaks» ingliskeelne trükk. Foto: Shutterstock

Raamat «Mõtlemist muutes rikkaks» on 25 aastase uurimuse ning Napoleon Hilli läbiviidud 500 eelmise sajandi alguse edukaima inimese intervjuu tulemus. Raamatu iga peatükk räägib saladustest, mis on praktikas ära proovitud ning rikkaks teinud tuhandeid inimesi erinevatest eluvaldkondadest. Avaldame raamatust katkendi, mis räägib usust ja selle olulisusest.

Usk on vaimne seisund, mille võib saavutada autosugestiooniga

Igiammustest aegadest on jumalasulased püüdlikule inimkonnale südamele pannud, et nad kinnitaksid oma usku sellele või teisele dogmale või kreedole, suutmata inimestele selgitada, kuidas usku luua. Nad ei ole osanud sõnastada, et «usk on vaimne seisund, mille võib esile kutsuda autosugestiooniga».

Kirjeldame nüüd kõigile arusaadavas keeles põhimõtet, mille abil võib luua seal, kus seda veel ei eksisteeri.

Uskuge iseendasse ja uskuge Lõpmatusse.

Enne alustamist lubage veel kord meelde tuletada, et USK on igavene eliksiir, mis puhub mõtetele sisse elujõu ja toimekuse!

Ülaltoodud lause on väärt, et teda loetaks teist, kolmandat ja veel neljandatki korda. Ta on väärt, et teda valjusti lugeda!

USK on aluseks igasugusele rikkuse kogumisele!

USK on aluseks kõikidele imedele ja mõistatustele, mida ei saa analüüsida teaduslike meetoditega!

USK on ainus teadaolev mürk ebaedule!

USK on niisugune elementaarosake, katalüsaator, mis võimaldab inimestel palvete abil saada vahetu kontakt Piiritu Mõistusega.

USK on abijõud, mis muudab harilikud, piiratud inimmõistuse poolt väljasaadetud mõttesagedused spirituaalseks hingejõuks.

USK on ainus, mille vahendusel inimene võib ühendusse astuda Piiritu Mõistusega ja kasutada selle kosmilist jõudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles