Viimane päev! 2020. aasta kauneimate raamatute konkurss ootab teoseid

Copy
Foto: Shutterstock

Täna on viimane päev, mil saab esitada konkursile «25 kauneimat Eesti raamatut» 2020. aastal Eesti kirjastajate välja antud, Eesti kunstnike kujundatud ja illustreeritud ning Eestis trükitud väljaandeid. 

Esitatud teostest valitakse välja 25 kauneimat Eesti raamatut ja viis kauneimat Eesti lasteraamatut. Konkursi korraldajate moodustatud žüriid hindavad raamatute terviklikkust, disaini, küljendust, tüpograafiat, illustratsioone ning teostust. Võistlustele esitatavate raamatute kohta tuleb täita ankeet. Võistluse reglemendid ning ankeedid on üleval rahvusraamatukogu kodulehel

Konkursile esitatud raamatud on oodatud hiljemalt 6. jaanuariks rahvusraamatukokku. Neid saab tuua ise või saata seekord ka kontaktivabalt kulleriga.

Võidutööd tehakse teatavaks 11. veebruaril. 12.-29. veebruarini on rahvusraamatukogu peanäitusesaalis avatud ka kauneimate raamatute näitus. 

25 kauneima raamatu ja viie kauneima lasteraamatu konkursse korraldavad Eesti Kirjastuste Liit, Eesti Rahvusraamatukogu, Eesti Kujundusgraafikute Liit, Eesti Lastekirjanduse Keskus, Eesti Trüki- ja Pakenditööstuse Liit. 

2019. aasta kauneimate raamatute tutvustuse ja pildid leiate SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles