Loodusterapeut Mai-Liis Kivistiku 5 raamatusoovitust tervislikumast ja väärtuslikumast elust

Copy
Mai-Liis Kivistik.
Mai-Liis Kivistik. Foto: Airi Leon

Herbazeni looja, joogatreener ja loodusterapeut Mai-Liis Kivistik usub, et kõik taimed on väärtuslikud ning on tulnud meid õpetama. Seetõttu on tema raamatusoovitustes teoseid, mis avavad taimemaailma ning juhendavad, kuidas end ise tervendada. Soovitustest leiab ka raamatuid, mis arutavad elu põhitõdede üle, et elu oleks väärtuslikum ja parem.

1. «Mida taim teab», Daniel Chamovitz

Raamat aitab mõista, et kõik on energia ning ka taimed suhtlevad meiega. Tuleb lihtsalt märgata. Keskendutakse taimede tajudele ning võrreldakse iga taju eraldi inimese omadega.

2. «Meditsiinimeedium»​, Anthony William

Raamat keskendub iseenda tervendamisele ja silmaringi laiendamisele nn. müstiliste haiguste puhul. Mõistes enda toimimist, oskame ka organismi piisavalt hästi toetada, et ta püsiks pika eani terve. Raamat tutvustab lähemalt ka sellerimahla ja selle kasulikkust.

3. «Köidikuist vabanenud hing», Michael A. Singer

Raamat viib lugeja teekonnale tema sügavasse sisemaailma. Igas peatükis keskendutakse erinevatele teemadele alates sisemise rahu leidmise olulisusest ja hinnanguvabalt elamisest, kuni piirangutest vabana olemiseni välja. Kõige eelneva juures on suur rõhk sellel, kuidas olla hetkes täielikult kohal ja elu nautida.

4. «Mõjutamise psühholoogia», Robert B. Cialdini

Raamat keskendub mõjutamisele. Meid mõjutatakse ja samas ka me ise mõjutame teisi iga päev. Mõistes, kuidas maailm meie ümber toimib, saame teha igapäevaselt paremaid valikuid just selles suunas, mis läheb meie endi väärtushinnangutega kokku. Teos avab telgitaguseid, kuidas meile tooteid/teenuseid müüakse ning miks me ostame näiteks telefoni teel isegi siis, kui tegelikult vaja ei ole.

5. «Jutuajamised jumalaga», Neale Donald Walsch

Raamat keskendub elu põhitõdede üle arutlemisele ja paneb kindlasti iga lugeja kaasa mõtlema. Näiteks, et me oleme kõik üks. Alati on piisavalt. Me ei pea midagi tegema, kui selleks puudub tahe. Meie viis ei ole kunagi parem, kui kellegi teise, vaid lihtsalt teine tee. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles