GALERII ⟩ Kristi Jõeorg ja Signe Ventsel esitlesid raamatut, mis sütitab naisi tegudele

Copy

16. detsembril toimus Solarise Apollo raamatupoes raamatu «Julgus luua muutust» esitlus. Kristi Jõeorg ja Signe Ventsel süstivad teosega julgust naistesse, kes on oodanud oma unistuste täitumist ja vajavad väikest tõuget tegudele hakkamiseks.

«Julgus luua muutust» on Eesti esimene inspiratsiooniraamat naistelt naistele, mis sütitab naistele julgust ja tegutsemistahet, et võtta ette elumuutuseid, millest naised on salamisi unistanud, aga mida pole mingil põhjusel söandanud ette võtta. Läbi õpetlike peatükkide, nagu karjäär, ettevõtlus, raha, suhted, vaimne ja füüsiline tervis, tasakaalu leidmine ja kuidas olla julge ennastjuhtiv naine jagavad raamatus väga elumuutvaid lugusid oma teekonnast näiteks Egle Eller-Nabi, Marina Kaljurand, Kaja Kallas, Sandra Raju, Epp Kärsin, Triin Ploompuu, Kristel Kruustük jne.

Need on teemad, millega oleme me kõik suuremal või väiksemal määral muutusi loomas. Teame, milline võiks olla unistuste töö või elu, kuid kas julgeme selles suunas samme astuda? Tihti mitte.

Loe raamatu kohta lähemalt siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles