Kaugtööd saab häda korral teha ka raamatukogus

Copy
Rühmaruumid.
Rühmaruumid. Foto: Tallinna Keskraamatukogu

Kaugtööl olles võib vaikse ruumi puudumise või ebapiisavate tehniliste võimaluste tõttu olla keerukas veebikoosolekutel ja -koolitustel osaleda või neid läbi viia. Tallinna Keskraamatukogu pakub selleks otstarbeks tasuta privaatseid rühmaruume.

Rühmaruumides on olemas WiFi ja võimalused töötada kas oma sülearvutiga või tasu eest kasutada raamatukogu sülearvutit. Keskraamatukogu peamaja rõdusaalis (Estonia pst 8) ning Laagna raamatukogu (Võru 11) ja Kännukuke raamatukogu (Vilde tee 72) rühmaruumis on lisaks suur ekraan, millele saab HDMI kaabli abil kuvada arvuti pilti ning sel moel mugavalt suurematel veebikoosolekutel ja -koolitustel osaleda. Ekraani kasutamine on tasuta. Rühmaruumides on võimalik töötada üksi või mitmekesi - viimasel juhul tuleb järgida praegust ruumide 50% täituvuse nõuet.

Täpsema info rühmaruumide ja nende broneerimise kohta leiab raamatukogu veebilehelt: keskraamatukogu.ee/ruhmaruum.

Mõnikord on kodus vaja pidada lühem koosolek või tähtis telefonikõne teha, kuid samal ajal vajab tähelepanu väike laps. Sel juhul soovitab raamatukogu lugemisprogrammi «Loeme ette!». Lustakad raamatukoguhoidjad-päkapikud ootavad pikisilmi laste (video)kõnesid, et koos jõulusalme õppida ja vahvaid raamatuid lugeda. Kooliealistele lastele ja noortele on raamatukoguhoidjad abiks koolitööde tegemisel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles