Birgot Kivinurm yoni massaaži õppimisest: kui teised naised kiitsid minu mehe tervendavaid käsi, võtsin seda algul väga isiklikult

Copy
Birgot Kivinurm, «Seksuaalne. Otse ja ausalt».
Birgot Kivinurm, «Seksuaalne. Otse ja ausalt». Foto: Raamat

Birgot Kivinurm on pannud raamtusse «Seksuaalne. Otse ja ausalt» loo oma seksuaalsusest ja seksuaalsuse arengust. See on aus ja alasti sissevaade ühe naise kasvamisse – näidates, kuidas seksuaalsus kujuneb läbi kogemuste ja kokkupuudete teiste inimestega ning kuidas seda kujundab keskkond, kus elame. See on ka lugu teadlikkusest ja sellest, kuidas inimesel on võimalik oma seksuaalsust ise luua. Loe raamatust katkendit!

Kuigi minu ja Raido suhte algus oli kohati täis segadust ja mittemõistmist, siis ei jäänud mitte ükski neist segadustest ja möödarääkimistest lihtsalt nurka mingit koledat hunnikut tekitama. Me rääkisime kõik arusaamatused lahti ja harutasime tekkinud puntrad ruttu selgeks. Ja teeme seda siiani. Ükski teema pole liiga väheoluline või tabu. Ning need teemad muutuvad aina sügavamaks ja põnevamaks.

Kui alguses oli iga arusaamatuse ees ikka veel väike hirm ja mingi osa minust tahtis tülisid lihtsalt vältida ja pugeda vaikselt oma kookonisse valutama, siis aja möödudes on iga arusaamatus hakanud endast kujutama hoopis põnevat arenguvõimalust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles