Signe Ventsel ja Kristi Jõeorg on kaks hakkajat eesti naist, kel on nõnda palju tegutsemisindu, et nad nakatavad sellega teisigi. Uskudes, et naised vajavad muutusteks vaid veidi inspiratsiooni ja julgustust, kirjutasid nad koos raamatu, milles on lood teistelt naistelt, kes on härjal sarvist haaranud ja oma elus uue lehekülje pööranud.

Detsembri alguses jõuab poodidesse inspiratsiooniraamat «Julgus luua muutust», mille eesmärgiks on eesti naisi inspireerida, julgustada ja süstida neisse teotahet, et võtta ette elumuutuseid, millest naised on salamisi unistanud, aga mida pole mingil põhjusel söandatud ette võtta. Teoses on kajastatud teemad, millega kõik naised kokku puutuvad - karjäär, ettevõtlus, raha, suhted, vaimne ja füüsiline tervis, tasakaalu leidmine ja kuidas olla julge ennastjuhtiv naine. Oma loo jutustavad teoses näiteks Egle Eller-Nabi, Marina Kaljurand, Kaja Kallas, Triin Ploompuu, Sandra Raju, Mari-Liis Lill ja paljud teised.

Raamatu autoriteks on sõbrannad ja mõttekaaslased. Signe Ventsel on koolitaja ja Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsiooni äriklubi president. Kristi Jõeorg on üles ehitanud ettevõtte Riskianalüüs OÜ. Mõlemad naised on ka emad ja teavad omast käest, kuidas perele pühendumine võib enesearengule ning ettevõtlikkusele kaikaid kodarasse visata. Seetõttu on nad pühendunud teiste inspireerimisele ja julgustamisele.

Kommentaarid
Copy