Ilmus raamat, milles armastatud artist Tanja räägib oma loo värvikast teekonnast Eesti meelelahutusmaailma tippu

Copy
Tanja Mihhailova Tallinn Dollsi saadikuna.
Tanja Mihhailova Tallinn Dollsi saadikuna. Foto: Indrek Arula

Ilmunud on raamat «Milles on süüdi taburet?», milles armastatud artist Tanja räägib avameelselt oma loo värvikast teekonnast Eesti meelelahutusmaailma tippu.

Tanja Mihhailova-Saar on üks vähestest artistidest, kes vaatamata oma vene taustale ja korralikule aktsendile on saavutanud Eesti meelelahutusmaailmas kindla ja austusväärse koha. Tema äsja ilmunud inspireeriv raamat «Milles on süüdi taburet?» räägib avameelselt Tanja pikast teekonnast, väljakutsetest ja seiklustest.

Tanja Mihhailova-Saar ja Jaana Maling, «Milles on süüdi taburet?»
Tanja Mihhailova-Saar ja Jaana Maling, «Milles on süüdi taburet?» Foto: Pilgrim

«Mul on selline moto, et kõik, mis juhtub, juhtub põhjusega. Pärast saad aru, et ka esmapilgul negatiivsed asjad juhtusid sellepärast, et su ellu saaks tulla midagi palju paremat!» ütleb Tanja Mihhailova-Saar temale omase optimismi, särtsakuse ja enesekindlusega.

Tanja on julgustav näide sellest, et rahvusel, nahavärvil ja päritolul pole vahet – kui sul on unistus ja piisavalt sihikindlust, siis saab see teoks! Kirjastus Pilgrim on raamatukaante vahele püüdnud inspireeriva loo Eesti ühe armastatuima naisartisti unistuste täitumisest.

Siiski pole kogu tema teekond olnud täis sära ja enesekindlust, austust ja sooja vastuvõttu. Kohtla-Järve tüdrukuna on ta pidanud end korralikult tõestama, jääma truuks oma unistustele ning sihikindlalt liikuma sinna suunas, kuhu tema süda juba lapsest saati tõmbas – lavale. «Käige oma unistuste järgi, siis on kõik võimalik!» ütleb Tanja innustuseks kõikidele, kes kahtlevad oma unistustes ega julge põikpäiselt nende poole pürgida.

«Tanja lood on kaasahaaravad ning pole vahet, kas ta esitab neid lauldes või – nagu nüüd selgub – kirjutades. «Milles on süüdi taburet?» haarab esimeselt leheküljelt ja laseb lugejast lahti alles viimasel, ning midagi paremat on ühelt raamatult võimatu tahta,» tõdeb raamatut lugenud muusik ja meediategelane Mihkel Raud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles