Algas lugemisprogramm «Raamatuga kevadesse», mis seekord kutsub mõtisklema kodu mõiste üle

Linda Pärn
, raamatuportaali toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Algas Tallinna Keskraamatukogu populaarse lugemisprogrammi «Raamatuga kevadesse» üheksas hooaeg. Järgmise aasta 30. aprillini kestev lugemisprogramm kannab pealkirja «Siin- ja sealpool ukseläve» ning kutsub mõtisklema kodu mõiste üle.

Lugemisprogrammi valitud 50 teost on seotud erinevate koduste tegevustega nagu käsitöö, aiandus ja kodulugu. Nende hulgas on ka raamatusarjad ning ühe teose saavad osalejad ise lugemiseks valida. Lisaks Eesti kirjanikele on lugemisprogrammis esindatud ka Armeenia, Soome, Kanada, India, Norra ja Pakistani autorite raamatud. Mitmeid lugemisprogrammi valitud teoseid saab laenata ja lugeda e-raamatukogudes ELLU ja OverDrive.

«Raamatuga kevadesse» raamatuid.
«Raamatuga kevadesse» raamatuid. Foto: Tallinna Keskraamatukogu

«Raamatuga kevadesse» programmi raamatud ootavad lugejaid kõigis Tallinna Keskraamatukogu teenindusosakondades, haruraamatukogudes ja raamatukogubussis Katarina Jee. Iga loetud raamatu kohta tuleb täita tagasisideleht, mis osaleb igakuises loosimises. Auhinnad on välja pannud Ühinenud Ajakirjad, Hea Lugu, Apollo, Keian Publishing, Vabamu ning Vabaõhumuuseum. Osalejaid, kes on kevadeks läbi lugenud 15 raamatut, ootab eriauhind.

Lugemisprogrammi «Raamatuga kevadesse» lisainfo on leiab Tallinna Keskraamatukogu veebilehelt ja Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles