VIDEO JA GALERII ⟩ Mihkel Raud esitles uut raamatut, mis lammutab tükkideks ja paneb kokku suhete loomise, hoidmise ning lõhkumise kunsti

Copy

Kirjanik ja saatejuht Mihkel Raud esitles 30. oktoobril kell 17 Solarise Apollos oma uut suhteraamatut «Võtku homme mind või saatan». Üritust modereeris Eeva Esse ja raamatuportaal tegi sellest otseülekande.

Ma tahaksin öelda, et oli õhtu nagu iga teinegi. Taevas teab, kui väga ma seda öelda tahaksin. Lapsed olid magama jäänud ning ma kustutasin korteris kõik tuled. Ronisin voodisse, keerasin näo naise poole ja vaatasin talle otsa, mis sest, et silmad polnud veel pimedusega harjuda jõudnud. «On sul keegi teine?» küsisin eneselegi ootamatult. Ta oleks võinud öelda «jah». Ning loomulikult võinuks ta öelda «ei». Mu naine oli aga vait ja see oli halbadest vastustest kõige halvem.  

***

Mihkel Raud, «Võtku homme mind või saatan».

Kava kirjastus

Suhteraamat «Võtku homme mind või saatan» lammutab tükkideks ja paneb kokku suhete loomise, hoidmise ning lõhkumise kunsti. Autor räägib oma suhetest naistega talle omase otsekohesuse ja armutu eneseirooniaga ning annab sissevaate isiklikku ellu, mida saadavad lõputud ebaõnnestumised ja õnneotsingud.

«Võtku homme mind või saatan» on humoorikas ja mihkelraualikult mahlases stiilis jutustatud lugu, milles näeb oma peegelpilti iga lugeja, olgu ta mees või naine.

Raamatu teeb eriliseks asjaolu, et autor on lisaks isiklikele tähelepanekutele läbi töötanud ka suure hulga erialakirjandust, mis lisab teosele populaarteaduslikku vaadet.

See on kasulik ja lõbus lugemine kõigile, kes tahavad oma suhete kvaliteeti muuta.

Raamatu «Võtku homme mind või saatan» Tartu esitlus toimub 31. oktoobril kell 14 Tartu Kaubamaja Apollos. Autoriga vestleb Anu Saagim.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles