Konstellöör Marianne Franke-Gricksch annab raamatuesitlusel loengu süsteemsest pedagoogikast

Copy
Foto: Shutterstock

Eestisse tuleb maailmas tunnustatud ja lugupeetud konstellöör ning süsteemne terapeut Marianne Franke-Gricksch. 23. oktoobril kell 18 esitleb ta Solarise Apollos oma eestikeelsena ilmunud raamatut «Sa oled üks meist. Süsteemseid lahendusi õpetajatele, õpilastele ja lastevanematele» ning annab kohapeal poolteist tundi kestva loengu süsteemsest pedagoogikast, mida teatakse ka kui pedagoogilist konstellatsiooni. Loeng ja esitlus on saksa keeles tõlkega eesti keelde.



See raamat on mõeldud kõigile, kes soovivad näha lastevanemate, laste ja õpetajate vahelisi suhteid uudsest vaatenurgast. Raamatust saavad kasu lastevanemad, õpetajad, lasteaiaõpetajad, hooldajad, sotsiaaltöötajad, terapeudid ja kõik need, kes on valmis mõistma, et lapsed ei ole haiged, laisad ega mässajad, vaid nad kannavad sümptomeid.

Marianne Franke-Gricksch, «Sa oled üks meist».
Marianne Franke-Gricksch, «Sa oled üks meist». Foto: Bunga

Süsteemne pedagoogika pakub uut lähenemisviisi düsfunktsionaalsetele hoiakutele ja õppimishäiretele. Marianne Franke-Gricksch, kes on kogenud õpetaja ja süsteemne terapeut, räägib selles raamatus, kuidas süsteemsete lahenduste kasutamine võimaldab tõhusamalt õppida ning kuidas see edendab õpilaste, vanemate ja õpetajate loomingulist koostööd. Süsteemse pedagoogika sujuv tööprotsess aitab luua võimalusi, et armastus saaks uuesti voolata ja suhted muutuksid soojemaks.

See on eriline raamat, mis sisaldab ohtralt kogemusi ja on lähedane igapäevaelule. Raamat on tulvil muljetavaldavaid ning lootustandvaid näiteid, mis ärgitavad meid asju ise proovima. Samas on see selge ja praktiline juhend vanematele ja õpetajatele, kes üritavad parandada keerulisi või isegi lootusetutena tunduvaid olukordi.

See raamat puudutab teie südant. Paljud teist, kes te selle raamatu kätte võtate, tunnevad et ei suuda seda käest panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles