Algasid taskuhäälinguõhtud noortele: arutatakse kirjanduse ja erinevate eluliste teemade üle

Copy
Foto: Shutterstock

Tallinna Keskraamatukogu ja Kesklinna noortekeskus kutsuvad noori taskuhäälinguõhtutele arutama kirjanduse ja erinevate eluliste teemade üle.

Taskuhäälinguõhtud toimuvad Tallinna Keskraamatukogus (Estonia pst 8) ja Kesklinna noortekeskuses (Raua 23) algusega kell 17.

  • 30.09.2020 Tallinna Keskraamatukogus
  • 07.10.2020 Kesklinna noortekeskuses
  • 14.10.2020 Tallinna Keskraamatukogus on külas kirjanik Reeli Reinaus
  • 28.10.2020 Kesklinna noortekeskuses

Tallinna Keskraamatukogu noorteteeninduse peaspetsialist Mirjam Kaun kutsub noori osalema: «Taskuhäälinguõhtud on lõbusad üritused, kus saab lisaks salvestamise kogemusele uusi sõpru, lugemissoovitusi, julgust esinemiseks ning vahetada teiste noortega mõtteid ja arvamusi elus ettetulevate seikade osas. Osaledes saad kogemuse taskuhäälingu loomisel või muuta oma tavapärane jutuajamine põnevamaks», kinnitab Mirjam Kaun.

Teretulnud on ka noored, kes ei soovi taskuhäälingu salvestusel lindile jääda, sest kohapeal toimuvat vestlust saab ka lihtsalt pealt kuulata. Salvestuse ettevalmistamise käigus saavad noored õppida tehnika ülesseadmist, vestlusteemade ettevalmistamist ning omavahel ja esinejatega vahetult suhelda.

Taskuhäälingu salvestamisel osalemiseks tuleks ennast eelnevalt registreerida SIIN. Lisainfot e-posti aadressil: noorte@tln.lib.ee.

Kõiki salvestusi saab järele kuulata Tallinna Keskraamatukogu noorteka kanalites: Spotify, Google podcast, Apple Podcast ja YouTube, Castbox, Stitcher.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles