RESTART 6 lihtsat nõuannet, kuidas oma elu muuta

Copy
Terje Mander.
Terje Mander. Foto: Anneli Loorits

Psühholoog, toitumisspetsialist ja joogaõpetaja Terje Mander jagab raamatus «Restart» juhiseid, teadmisi ning praktilisi tehnikaid igapäevase elujärje parandamiseks. Mander jagab raamatus nõuandeid, kuidas ennast teadlikuna ja ärksana hoida. Raamat on heaks sõbraks ja praktiliseks abimeheks elus muutuste elluviimisel. Kuidas siis muutusterajal kindlamalt teel püsida? Loe raamatust nõuandeid.

Sõnasta täpne plaan

Pane koos kuupäevade ja tähtaegadega paika eesmärk ning kaart, kuidas sinna jõuda.

Ole kahe jalaga maa peal

Ära eelda, et keegi või miski peale sinu enda jaoks midagi ära teeb.

Küsi nõu ja abi targematelt

Pöördu alati nende inimeste poole, kelle osas tunned austust, usaldust ning kellele vaatad alt üles. Tore oleks, kui need inimesed on läbinud samu kogemusi, mida sinagi praegu läbid, sest siis oskavad nad ka reaalsemat nõu anda.

Kuula nii teisi kui oma kõhutunnet

Kui küsid abi ja nõu, siis aktsepteeri nende arvamust, kuid oma taiplikkus ja kõhutundega vaata iga nõuanne ikkagi üle. Hinda kriitiliselt, kas saadud soovitused sobituvad sinu tegevuse ja põhimõtetega, ning võta omaks ainult see, mis tundub õige.

Kriitika pole sinu elus juhis

Teiste arvamus,kuidas peaksid midagi tegema ja oma elu elama, pole sulle elu juhiseks. See on nende probleem ja las jäädagi nii.

Ole paindlik

Kui selgub, et sinu plaan või idee ei sobi või ei tööta, siis rakenda oma kameeleonlikku kohandumisvõimet. See lubab plaanide teostamiseks leida sinule sobivaima viisi, uue idee või vana idee uue nurga alt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles