Tallinna Keskraamatukogust saab raamatuid tellida pakiautomaatidesse

Copy
Tallinna Keskraamatukogu.
Tallinna Keskraamatukogu. Foto: Toomas Huik

Alates sellest nädalast saavad Tallinna Keskraamatukogu lugejad esitada raamatute laenusoove veebi teel ning tellida need DPD pakiautomaatidesse üle Eesti.

Raamatute pakiautomaati tellimiseks tuleb Tallinna Keskraamatukogu veebilehel täita tellimisvorm ning seejärel võtab raamatukogu lugejaga ühendust. Pakiautomaati saab tellida Tallinna Keskraamatukogu kogusse kuuluvaid raamatuid, mis on e-kataloogis ESTER staatusega «kohal».

«Eriolukorra perioodil pakutud sarnane teenus osutus hoolimata küllaltki kallist hinnast üllatavalt populaarseks – paari kuu jooksul saatsime 1170 raamatupakki. Nüüd avame pakiautomaati tellimise võimaluse uuesti ja soodsama hinnaga – olenemata raamatupaki suurusest maksab selle saatmine neli eurot,» rääkis Tallinna Keskraamatukogu arendusprojektide juht Laura Vunk. «Tellimusi saavad esitada Tallinna Keskraamatukogu lugejad ja korraga on võimalik tellida kuni viis teavikut. Hiljem võib need tagastada lähimasse keskraamatukogu haruraamatukogusse või teenindusosakonda või saata meile kulleriga,» selgitas Laura Vunk.

Kodust lahkumata ja tasuta saab lugemis- ja kuulamisvara laenata e-raamatukogudest ELLU (eestikeelsed e-raamatud), OverDrive (võõrkeelsed e- ja audioraamatud), RBdigital (võõrkeelsed e-ajakirjad) ning Naxos (klassikaline ja džässmuusika). E-kogude kasutajaks on võimalik registreeruda veebi teel.

Sügise saabudes on raamatukogus lisaks taas palju koolitusi, üritusi jm tegevusi, millest saab osa ka veebisildade kaudu. Lähemat infot kõigi uute ettevõtmiste ja võimaluste kohta leiab raamatukogu veebilehelt ja Facebook'ist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles