Elina Ojastu 3 raamatusoovitust naistele

Copy
Elina Ojastu.
Elina Ojastu. Foto: Mardo Männimägi STUUDIO7

Elina Ojastu on ettevõtja, teeninduskonsultant ja koolitaja, kelle kogemuses on Eesti ühe edukama teenindusettevõtte, Denim Dreami kaupluste keti, teeninduse ülesehitamine. Elina astub üles ka 1. novembril Kumus toimuval suurseminaril «Naised». Siit leiad kolm raamatut, mida Elina Ojastu soovitab lugeda igal naisel.

1. «WomanCode» Alisa Vitti

Autor Alisa Vitti suutis polütsüstiliste munasarjade sündroomi tervendada toidu ja elustiili muutmise kaudu. Ta võttis missiooniks anda ka teistele naistele võimaluse sama teha. Ta ütleb, et hormoonid mõjutavad kõike. Alisa Vitti sõnul pole ravimid ja antidepressandid ainsad lahendused. «WomanCode» harib naisi hormoonitervise osas lihtsalt ja lugejale arusaadavalt.

2. «Beyond Venus and Mars» John Grey

John Gray on võtnud oma eesmärgiks aidata inimestel oma suhteid parandada ja päästa. Tema sõnul on aeg liikuda Veenusest ja Marsist kaugemale, uue suhtemudeli poole. Tänapäeval ei ole enam mehed ja naised jäikade ühiskondlike rollide lõksus ning meil on vabadus olla meie ise.

3. «Life, Reinvented: A Guide to Healing from Sexual Trauma for Survivors and Loved Ones» Erin Carpenter

Seda raamatut soovitab Elina eelkõige naistele, kes on kogenud seksuaalset traumat või ahistamist. See raamat on tervenemise juhend. Erin Carpenter räägib raamatus, mis juhtub ajus trauma tekkimisel ning et traumaga seotud sümptomid on tegelikult tervenemise tunnused. Autor annab kätte ka praktilised juhised, kuidas taastumise suunas liikuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles