Kirsti Timmer uuest taroskoobist: kaardid lihtsalt jutustavad mulle, mida tulevik toob

Copy
Kirsti Timmer.
Kirsti Timmer. Foto: pöff.ee

Õige pea näeb ilmavalgust Kirsti Timmeri neljas raamat, «Taroskoop 2021». Telli enne 21. septembrit ja saad autogrammiga raamatu!

Kirsti Timmer, «Taroskoop 2021».
Kirsti Timmer, «Taroskoop 2021». Foto: Jes kirjastus

Timmeri kaks esimest raamatut rääkisid suhetest, kolmas oli ülimenukas «Taroskoop 2020» ja ka käesolev köide tutvustab sulle sinu järgnevat aastat nii, nagu kaardimoor Kirsti Timmer seda oma tarokaartidel nägi.

«Kui sa otsid astroloogilist lähenemist, siis seda siin raamatus ei ole! Mina laotan kaardid enda ette ja nemad lihtsalt jutustavad mulle, mida tulevik toob,» selgitab autor. «Kaardid on minuga rääkinud terve elu, see on vereliiniga saadud anne ja kingitus.»

Kodulehel kirstitimmer.ee ilmunud taroskoobid said nii populaarseks, et Kisti Timmer otsustas möödunud aastal anda välja ennustusraamatu «Taroskoop 2020». «Kuna see raamat võeti lugejate poolt väga hästi vastu, otsustasin vaadata üle ka järgneva aasta ja siin ta on, «Taroskoop 2021».»

Peale aastaennustuse kaheteistkümnele tähemärgile leiad raamatust ka nõuandeid, kuidas tuua maagia abil oma ellu muudatusi, kuidas puhastada enda ja end ümbritsevat energiat, kuidas leida üles armastus ja kuidas kasutada härra Kuud enda heaolu huvides.

«Mõni inimene ütleb, et ma elan hoopis teistsuguses maailmas, tavapärasest erinevas – jah ma elangi,» tunnistab Timmer. «Selle raamatu abil saad sellest natukene aimu. Kutsun sind oma maagilisse maailma, võta selleks aeg, tule kaasa ja sa ei kahetse!»

Loe lisaks: Taroskoobi välja andnud Kirsti Timmer: hindan oma aega nii kõrgelt, et tühja-tähjaga ei tegele

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles