Apollo avab Rocca al Mare kaubanduskeskuses uue raamatupoe

Copy
Rocca al Mare kaubanduskeskus.
Rocca al Mare kaubanduskeskus. Foto: Erik Prozes

Raamatukauplus Apollo on alates detsembrikuust esindatud nüüd ka Rocca al Mare kaubanduskeskuses. Uue poe avamise järgselt on Apollo poode Eestis kokku juba 17. Üha enam laienevast valikust leiavad endale sobiva raamatu nii lapsed kui täiskasvanud, samuti on valikus huvitavaid lauamänge, kooli- ja kontorikaupu ning erinevaid elustiili tooteid.

Uus Apollo raamatukauplus saab olema Haabersti inimestele mõnus ajaveetmise koht, kus saab aja maha võtta ning uudiskirjanduse ja meelelahutustoodetega tutvuda. Raamatuekspertidest müüjad aitavad igal lugejal leida poest soovitud ja sobiva lugemisvara.

«Meil on väga hea meel, et saame olla inimestele lähemal. Rocca al Mare Keskus on nii tallinlaste kui kaugema rahva jaoks väga külastatud ja armastatud kaubanduskeskus,» teatas Apollo Kaupluste tegevjuht Eha Pank. «Meie uue kaupluse ligi 650 m² müügipinnal on lai valik ilu-, laste- ja teatmekirjandust igas vanuses ja huvidega raamatusõbrale. Müügil saavad olema ka menukamad lauamängud, mänguasjad, DVD-d, CD-d, kodumaised kinketooted ning laias valikus kontori- ning koolitarbed.»

«Apollo raamatukaupluse läbimõeldud kontseptsoon on inimeste seas väga hinnatud, mistõttu on meil hea meel neid oma keskusesse vastu võtta. Koostöös teiste Apollo grupi ettevõtetega saavutatakse terviklik sünergia, mis on kaubandusmaastikul kõva valuuta,» kommenteeris uue raamatupoe avamist Rocca al Mare kaubanduskeskuse juht Kristjan Maaroos.

Aastas külastatakse Rocca al Mare kaubanduskeskust üle 5,5 miljoni korra. Kaubanduskeskuse üldpind on 74 600 ruutmeetrit. Keskusel on Eestis ainulaadne värvi- ja teemapõhine kaupluste paigutus, mis aitab klientidel kaupu ja teenuseid kiiresti leida. Kõik külastajad saavad kasutada tasuta garderoobi, autoga tulijaid ootab üle 1250 parklakoha.

Apollo Group on tänaseks kasvanud Eesti suurimaks meelelahutusettevõtete grupiks. Apollo gruppi kuulub Eestis 16 hubast raamatukauplust, laia valikuga e-pood www.apollo.ee, 10 kaasaegset kobarkino, 10 Blenderi mahlabaari, 3 Ice-Café jäätisebaari, 4 Vapiano restorani ja 3 O’Learyse spordi- ja meelelahutuskeskust ja 3 KFC kiirtoidurestorani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles