Noored on oodatud õpilaste kirjandusviktoriinile (R)ajunoor

Copy
Foto: Shutterstock

Tallinna Keskraamatukogu korraldab 9.‒12. klassidele kirjandusviktoriini (R)ajunoor. Tegemist on põneva ja tempoka turniiriga, mis kestab 31. maini 2021. aastal ning hõlmab noortekirjanduse erinevaid valdkondi, kooli soovituslikku kirjandust ja lastekirjanduse klassikat.

Kirjandusviktoriinile on oodatud kolmeliikmelised võistkonnad, kes soovivad oma kirjanduslikud teadmised proovile panna. Eelvoorud ja veerandfinaalid toimuvad Tallinna Keskraamatukogu peamajas (Estonia pst 8) ja haruraamatukogudes oktoobrist novembrini, veerandfinaalid 2021. aasta jaanuaris, poolfinaalid märtsis ja finaal mais.

Tallinna Keskraamatukogu noorteteeninduse peaspetsialist Mirjam Kaun kutsub kirjandusviktoriinis kaasa lööma: «Tule kohale, unusta paber ja pliiats – vaja on vaid kiiret taipu ja tugevaid põselihased, sest naerda saab palju.»

Kirjandusviktoriini küsimused on koostatud erinevate raamatute põhjal, nende nimekirja ja osalemistingimustega saab tutvuda siin. Lisainfo ja registreerimine telefonil 683 0914 ja e-posti aadressil noorte@tln.lib.ee. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles