John C. Maxwell: keskendu hetkele

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: pexels.com

Kas on olemas kindlaid tegevusi ja viise, mis tagavad alati edu ning eesmärkide ja unistuste saavutamise? John C. Maxwell ütleb, et vastus on JAH. Edu võti on kasvamises! Kasvamisele keskendudes sa arened ning arenedes saavutad alati oma potentsiaali ja seeläbi ka eesmärgid.

Keskendu hetkele

Muutused, mida tahame oma ellu on tehtavad vaid olevikus. See, mida me täna teeme saab selleks, mis ja kus me tulevikus oleme. Me elame ja töötame olevikus. Nagu ütles Harvey Firestone jr: «Täna algab kõik, mis edaspidi juhtub.» Kui pead endas ja keskkonnas muutusi tegema, ära mineviku pärast muretse.

John C. Maxwell «15 hindamatut kasvuseadust, järgi neid ja saavuta oma potentsiaal».
John C. Maxwell «15 hindamatut kasvuseadust, järgi neid ja saavuta oma potentsiaal». Foto: Kirjastus Million Mindset OÜ

Ma lugesin, et endine filminäitleja ja diplomaat Shirley Temple Black õppis hetkes elamist oma ämmalt. Tuleb välja, et kui tema abikaasa Charles veel laps oli, küsis ta oma emalt: «Milline on Sinu elu kõige õnnelikum hetk?»

«Praegune,» vastas tema.

«Aga kõik ülejäänud õnnelikud hetked Sinu elus?» «See hetk, kui Sa abiellusid?» küsis poiss.

Ema naeris ja ütles: «Siis oli minu õnnelikeim hetk too hetk. Minu praegune õnnelikeim hetk on praegune hetk. Sa saad elada vaid selles hetkes, milles hetkel oled. Seega on minu jaoks see hetk alati kõige õnnelikum.»

Ema Teresa on märkinud: «Eilne on möödas. Homne pole veel saabunud. Me elame vaid tänases. Alustagem.»

Kui pead endas ja keskkonnas muutusi tegema, siis ära lähtu minevikust. Seda Sa muuta ei saa. Ära muretse tuleviku pärast. Seda sa kontrollida ei saa. Keskendu praegusele hetkele ja sellele, mida saad praegu teha.

Apollo e-poe link raamatule SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles