7 lõbusat ja positiivset mõtet Tom Valsbergi raamatust

Copy
Blisstonia 2019. Tom Valsberg.
Blisstonia 2019. Tom Valsberg. Foto: Erakogu

Tomi Valsbergi menuk «Eluterve pohhuist» on täis vahvaid aforisme ja häid mõtteteri. Lugeja saab mitmeid näpunäited, kuidas muuta oma suhtumist ja jääda positiivseks. Kindlasti saab lugeja ka kõhutäie naerda, pannes samal ajal kõrva taha mõtteid, mis raskel ajal ära kuluvad.

Siin on Valsbergi raamatust seitse lõbusat ja positiivset mõtet.

  1. Eluterve pohhuist seisab igal hommikul valiku ees: kas magada edasi või viia oma unistused ellu. Savi, et üldse ei viitsi. Ta kargab kohe voodist püsti ja hakkab pihta. Eluterve pohhuist teeb kõik asjad, mis võtavad aega vähem kui viis minutit, kohe ära!
  2. Eluterve puhhuist usub, et samad head ideed antakse alati mitmele inimesele korraga. Kui ta oma head ideed kohe ei toesta, siis avastab ta varsti nördimusega, et keegi on tema hea idee ellu viinud. Eluterve pohhuist teab, et oodata, millal tekib julgus alustada, on lihtsalt edasilükkamine. Seepärast teeb ta esimese sammu just siis, kui junn on jahe.
  3. Eluterve pohhuist teab, et kui kõik on pekkis, siis on ikkagi mustmiljon põhjust rõõmustada. Ta on elus! Tal on keha, millega ringi liikuda! Ta saab tunda kõikvõimalikke tundeid ja saada igasugu elamusi. Ta pole näljas! Tal on sõbrad! Ta saab rääkida, laulda, joosta, tegutseda, armastada. Milline imeline maailm!
  4. Eluterve pohhuist teab, et kui ta on kõige targem inimene seltskonnas, siis ta on vales seltskonnas. Ta teab, et mõnus on olla ise seltskonna tarkusenaba, aga veedab pigem ikkagi aega nendega, kellelt on midagi õppida.
  5. Eluterve pohhuist teab, et töötada erinevatel mainekatel töökohadel eesmärgiga upgreidida oma CV-d on sama nutikas, kui säästa head seksi oma pensioniaastateks.
  6. Eluterve pohhuist teab, et alasti ujumist peetakse tihtipeale ebanormaalseks, aga ometigi ei saa ta aru, mille kuradi pärast peab ta vette minnes end riidesse panema.
  7. Eluterve pohhuist soovitab vahepeal raamatu lihtsalt nurka visata ja teha üks jalutuskäik värskes õhus.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles