Seintele joonistamise pärast pahandustesse sattunud «Doodle Boy» annab välja oma raamatu

Linda Pärn
, raamatuportaali toimetaja
Copy
Joe Whale ehk Doodle Boy.
Joe Whale ehk Doodle Boy. Foto: Tristan Potter / SWNS/ Scanpix

Inglise poiss Joe Whale on alati armastanud kritseldamist ja seetõttu ka koolis seintele joonistamise tõttu pahandustesse sattunud. Kunstilembesed vanemad nägid aga asja positiivsest küljest ja saatsid lapse kunstikooli. Nüüd on Joe ehk Doodle Boy juba üleilmselt kuulus ning annab välja oma illustratsioonide raamatu.

Möödunud aastal hakkas internetiavarustes kulutulena levima uudis Doodle Boyst, kes kõik märkmikud täis kritseldas ja koolis seintele joonistamise pärast noomida sai. Huvitavad kritseldused said veebis palju tähelepanu ja seepeale kutsus restorani Number 4 omanik Joe oma söögisaali seinu kaunistama. Poisist sai üleöö internetisensatsioon.

Joe Whale ehk Doodle Boy seintele joonistamas.
Joe Whale ehk Doodle Boy seintele joonistamas. Foto: SWNS/ScanPix

Nüüdseks on Doodle Boy saanud 10-aastaseks ja tal on Instagramis suur jälgijaskond. Tänu suurele tähelepanule on ta sõlminud lepingu ühe USA raamatukirjastusega ja peagi ilmuvad tema illustratsioonid raamatus, edastab SWNS.

Joe käis oma isaga telesaates «Little Big Shots», kus rääkis, et on juba pikka aega soovinud raamatuid illustreerida. Millal raamat ilmub või mida see endast täpsemalt kujutab, ei saanud ta enda sõnul veel öelda, sest kirjastus annab kõigest teada õigel ajal.

Doodle Boy lemmikteemad on robotid ja tulnukad.
Doodle Boy lemmikteemad on robotid ja tulnukad. Foto: Tristan Potter / SWNS/ Scanpix
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles