douglas ⟩ 6 nõuannet, kuidas muuta raha voolamist oma ellu

Copy
Foto: Shutterstock

Vaevled rahalistes raskustes? Näed vaeva, kuidas palgapäevani välja vedada? Loobud paljust, sest rahanappus on vallutanud su elu? Mida tunneksid, kui keegi ütleks, et probleem pole rahas, vaid hoopis sinus? Cary M. Douglase ja dr. Dain Heeri raamat «Probleem pole rahas, vaid sinus!» on kirjutatud just neile inimestele, kes elavad pidevalt rahalistes raskustes.

Raamat põhineb Access Counsciousnessi rahaseminaril, mida on õpetatud Ameerika Ühendriikides, Kanadas, Euroopas, Aasias, Lõuna-Ameerikas, Austraalias ja Uus-Meremaal.

Raamat «Probleem pole rahas, vaid sinus».
Raamat «Probleem pole rahas, vaid sinus». Foto: Raamat

Kuidas muuta raha voolamist oma ellu? Siin on nõuanded raamatust.

  1. Pane kõrvale kümme protsenti kõigist oma sissetulekutest. Maksa kümnist iseenda kirikule.
  2. Kanna alati endaga kaasas palju sularaha, aga ära seda kuluta.
  3. Esita endale tajumise, teadmise, olemise ja vastuvõtmise küsimust mitu päeva - või mitu nädalat, kuni sa hakkad muutust märkama. See on suurepärane võte, mille abil teadvustada endale oma piiranguid. Taju, tea, ole ja võta vastu see, millest mina keeldun, mida mina ei julge ega tohi, ent pean tajuma, teadma, olema ja vastu võtma selleks, et võimaldada täielikku selgust ja kergust seoses ______. Võid kasutada ka lihtsustatud versiooni: «Mida pean ma tajuma, teadma, olema ja vastu võtma selleks, et võimaldada endale ______?»
  4. Ära arvusta ennast. Saa aru, et sa oled humanoid. See annab sulle lausa ebaausa eelise ülejäänud maailma ees. Võta see omaks! Kas see peegeldub ka sinu elus? Kas sul on palju raha? Varsti igatahes on.
  5. Kui sa hakkad ennast arvustama, siis küsi: «Kas see kuulub mulle?» Üheksakümmend kaheksa protsenti sinu mõtetest, tunnetest ja emotsioonidest ei kuulu päriselt sulle. Sinus peituvad palju tugevamad selgeltnägijavõimed, kui sa iseendale tunnistad. Kui sa hakkad endalt küsima: «Kas see kuulub mulle?», siis saab sulle kohe selgeks, et sul ei ole tegelikult mingeid mõtteid. Sa oled sisuliselt kõlupea.
  6. Ela oma elu kümne sekundi kaupa. Kui sa ei ela kümnesekundiliste sammude abil, siis ei ela sa valikutest lähtuvalt. Kui sa lood elus pidevalt kümne sekundi pikkuseid lõike, siis ei saa sa vigu teha, sest kümneks sekundiks võid sa küll teha rumala ja pöörase valiku, aga kümme sekundit hiljem selle taas ära muuta.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles