Meghan Markle ja prints Harry kirjutavad raamatut oma vabaduse otsimisest

Linda Pärn
, raamatuportaali toimetaja
Copy
Prints Harry ja Meghan Markle.
Prints Harry ja Meghan Markle. Foto: Dominic Lipinski/PA/Scanpix

Ühendkuningriigi prints Harry ja tema abikaasa Meghan Markle loobusid Sussexi hertsogi ja hertsoginna tiitlitest ning lõid kuningaperest lahku. Kuninglike skandaalide fännidel on põhjust rõõmust hõisata, sest õige pea ilmub nende raamat «Finding Freedom» (Otsides vabadust).

Raamatu «Finding Freedom» autorid on Harper’s Bazaari toimetaja Omid Scobie ja Emmy-võitjast ajakirjanik Carolyn Durand, kes on kuninglikku paari juba mõnda aega põhjalikult intervjueerinud. Vihjeid ilmuva paljastusraamatu kohta ilmus tabloidides juba aprillis ning nüüd kinnitasid autorid, et teos näeb ilmavalgust augustikuus, edastab Huff Post.

Raamatus lubatakse minna kõmuajakirjanduse pealkirjadest kaugemale, paljastada seniteadmata detaile Meghani ja Harry kooselust ning põrmustada kuulujutte ja väärarusaami, mis on paari saatnud nii Inglismaal kui Ameerikas.

Raamatu kirjutamisel on kaasatud ka kuningliku paari lähikondlased. Autorid lubavad ausat, lähedast ja relvitukstegevat portreed enesekindlast ning mõjukast abielupaarist, kes ei karda traditsioonidest lahku lüüa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles