Netflixi dokusarja «Tiger King» staar Joe Exotic kirjutab kongis raamatut

Copy
Joseph "Joe Exotic" Maldonado-Passage tiigriga.
Joseph "Joe Exotic" Maldonado-Passage tiigriga. Foto: AFP/SCANPIX

Netflixis linastus dokumentaalsari «Tiger King: Murder, Mayhem and Madness», mis on osutunud üleilmselt tohutult populaarseks. Sarja peategelane, Tiigrikuningas Joe Exotic on saavutanud oma ihaldatud kuulsuse, kuid ei saa seda vanglas olles täielikult nautida. Nutikas mees ei pidavat aga oma 22-aastast vanglakaristust niisama raiskama ja kirjutab raamatut.

Joe Exoticu abikaasa Dillon Passage’i sõnul kirjutab vastuoluline tõsielustaar oma elust raamatut. Väidetavalt on selles aga tiigritest vähe juttu ning hoopis pikemalt leiab kajastust mehe raske lapsepõlv, edastab Refinery29.

Joe Exotic, kelle päris nimi on Joseph Maldonado-Passage, otsib seega kirjastajat, kes tema eluloo töösse võtaks. Tõenäoliselt võib ta oodata häid pakkumisi, sest sari on olnud äärmiselt populaarne, seda vaatas esimese kümne päevaga 34 miljonit voogedastuskanali kasutajat. 

«Te saate temast palju paremini aru,» lubas Tiigrikuninga abikaasa, «aga mina ei saa sellest rääkida, sest see ei ole minu lugu, mida rääkida.»

Dillon Passage’i selgitusel paljastab raamat palju vaimset, füüsilist ja seksuaalset ärakohtlemist. «See ei ole hea. Ma olen selle kõik läbi lugenud. See on südantlõhestav,» ütles mees. «Tal ei olnud väga hea lapsepõlv.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles