GALERII JA VIDEO ⟩ Eesti suurimal virtuaalsel raamatuesitlusel osales 10 402 vaatajat

Copy

14. aprillil toimus Roland Tokko ja Harald Lepiski uue raamatu «Minu elu kutse» virtuaalne raamatuesitlus, mis on praeguseks kogunud 10 402 vaatamist. Webinariruumis käis esitluse ajal 799 osalejat, järele vaatas sealt 103 inimest. Facebooki live’ides vaatas esitlust 6500 osalejat ning praeguseks on seda vaadatud 9500 inimest. 

«See oli erakordne inimesi liitev kogemus, kui mitusada inimest lülitusid enda kodudest videosillaga ekraanile ja olime koos ühes virtuaalses ruumis. Usun, et sellises vormis kohtumine on praegusel ajal väga vajalik. Selline formaat oli meie jaoks uus, ent meil tuli juba ideid, kuidas veelgi ägedamalt selliseid virtuaalkohtumisi läbi viia,» kommenteerib Harald Lepiski. «Me ei kirjutanud lihtsalt raamatut sellest, kuidas leida endale töökoht. Me kirjutasime raamatu sellest, kuidas leida üles kõige ägedam versioon iseendast ja kehastada enda parimat.»

Roland Tokko sõnul oli eesmärgiks viia läbi Eesti läbi aegade suurim raamatuesitlus. «Siht sai seatud 500 osaleja peale, kuid poleks arvanud, et suudame selle numbri veel oluliselt suuremaks saada. Tundub, et see sündmus täitis oluliselt suuremat eesmärki, kui lihtsalt raamatuesitlus. See oli justkui märk sellest, et kõik on võimalik ka sellisel ajal. Vaadates inimeste kommentaare ja tagasisidet tundub, et paljud osalejad tulid kogema inimeste ühist jõudu, saamaks samal ajal inspiratsiooni ja usku, et kui keegi teine suudab, siis suudan ka mina,» räägib ta. 

Tokko sõnul andis see ka talle endale usku, et kui esmapilgul tundub, et ei ole võimalik virtuaalselt teha füüsiliste üritustega samaväärseid, võib seda tegelikult teha isegi veel ägedamalt. «Pani mõtlema, et miks mitte teha ka mõni koolitus sellisel kujul. Eilsest inspireeritult saatsin täna kirjad varem meie kaudu Eestis käinud maailmakuulsate autorite/koolitajate meeskondadele, et kas neil on huvi midagi virtuaalselt teha,» avaldab ta edasisi plaane. «On ütlus, et hästi tehtud töö, toob sulle suurema töö. Miks ei võiks Eestist toimuda peagi ka maailma suurim raamatuesitlus või koolitus?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles