J. K. Rowling tuli igavuses lastele appi ja avas tasuta sisuga Harry Potteri veebikeskkonna

Copy
Kirjanik J. K. Rowling avas koroonakriisi ajaks lastele veebikeskkonna Harry Potter At Home.
Kirjanik J. K. Rowling avas koroonakriisi ajaks lastele veebikeskkonna Harry Potter At Home. Foto: TM&©WBEI. WIZARDING WORLD © JK/via REUTERS

Inglise kirjanik J. K. Rowling andis Facebooki vahendusel teada, et avas koroonakriisi leevenduseks veebikeskkonna «Harry Potter At Home», et pakkuda kodus igavlevatele lastele meelelahutust.

Veebikeskkond asub aadressil WizardingWorld.com, mis on «Harry Potteri» ja filmisarja «Fantastic Beasts» fännileht. Leht on mõeldud lastele ning ka lapsevanematele ja õpetajatele, kes hoolealustele tegevust otsivad. Igal kolmapäeval avanevad uued tegevused, viktoriinid ja ideed.

Veebikeskkonnas on kogu ilmale tasuta lugemiseks tehtud «Harry Potteri» sarja esimene osa, ingliskeelne «Harry Potter and the Philosopher’s Stone» ehk «Harry Potter ja tarkade kivi». Raamat on saadaval nii e-raamatu kui audioraamatuna.

«Õpetajad, vanemad ja hooldajad, kes näevad vaeva, et praegu laste elud karantiinis võimalikult normaalse ja õnnelikuna hoida, väärivad natuke maagiat,» kirjutas kirjanik J. K. Rowling oma postituses, millest uuest keskkonnast teada andis.

Uuri keskkonda siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles