Kirjandussündmus, mis ei jää ära: ülemaailmne luulepäev toimub virtuaalselt

Copy
Tartu linnakirjanik, luuletaja Carolina Pihelgas.
Tartu linnakirjanik, luuletaja Carolina Pihelgas. Foto: Kristjan Teedema

Jah, see on kirjandussündmus, mis päriselt toimub! Muidugi, ei suruta kätt ega rikuta ka ühtegi ettekirjutust, sest kohtumine toimub vaimses ja virtuaalses ruumis. Ülemaailmse luulepäeva tähistamine toimub laupäeval, 21. märtsil Kirjanduslinn Tartu Facebooki-lehel.

Kirjanduslinn Tartu kutsub kõiki üles lugema sel päeval (või ka varem) mõnda luuletust, kas oma loomingut, mõnda oma lemmikluuletust või lihtsalt mõnda, mis parajasti kõnetab, tegema lugemisest videosalvestuse ning saatma need kas faili või Youtube'i lingina aadressile eks@kirjandus.ee või postitama laupäeval Facebooki sündmuse arutelu alla.

Ühtlasi on korraldajad tänulikud, kui eesti kirjanikud, kes valmis kaasa lööma, endast hiljemalt reedeks märku annaksid. Aga osaleda saavad kõik, kel vähegi huvi ja tahe luulet lugeda ning oma lugemist teistega jagada.

PS! Ilmtingimata ei pea ennast filmima – olulised on sõnad ja hääl, seega võib kaamera suunata ka aknale, lauale, kohvitassile või kassile. Videotele pole kvaliteedinõudeid, kuna tähtsaim on mõte ja hea tahe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles