ESITLUS 21.03 Lastejooga õpetaja Jaana Ojakäär-Kitsing esitleb vahvat raamatut «Jooga-Mõmmi lõdvestusharjutused lastele»

Copy
Lastejooga.
Lastejooga. Foto: Shutterstock

21. märtsil kell 12 on kõik huvilised oodatud Solarise Apollo raamatupoodi, kus toimub Jaana Ojakäär-Kitsingu raamatu «Jooga-Mõmmi lõdvestusharjutused lastele» esitlus.

Esitlusel räägivad raamatu autor ja kunstnik Kadri Võsumäe natuke raamatust ja natuke Jooga-Mõmmist. Aga kõik saavad ise lõdvestusharjutusi proovida ja endale Jooga-Mõmmi värvida-joonistada-kokku liimida. Loosimisele läheb raamat ja raamitud poster.

Jaana Ojakäär-Kitsing «Jooga-Mõmmi lõdvestusharjutused lastele». Illustreerinud Kadri Võsumäe.
Jaana Ojakäär-Kitsing «Jooga-Mõmmi lõdvestusharjutused lastele». Illustreerinud Kadri Võsumäe. Foto: Pegasus

Raamat sobib koolieelikutele ja algklasside õpilastele, aga loomulikult ka nende vanematele. Suurtele ja väikestele karudele. Varestele ja jänestele.

Jaana Ojakäär-Kitsing on lastejooga õpetaja, kolme lapse ema ning raamatute «Loova elu teejuht», «Pai lapse loovusele» ning «Minu armas südameloom» autor.

«Kõigil on kiire. Me unustame endale puhkehetki lubada. Ka lapsi kimbutab stress ja üleväsimus. Mõnikord isegi ärevus või uneprobleemid. Kõige paremini aitab ikkagi lõdvestumine,» ütleb autor raamatu tutvustamiseks. «Selles raamatus tutvustab Jooga-Mõmm lihtsaid nippe pingete maandamiseks ning keha ja meele rahustamiseks. Sügav hingamine, rahulik liikumine ning tähelepanu toomine praegusesse hetke suudavad korda saata imesid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles