Erootika teine tulemine! «Viiskümmend halli varjundit» autori uus romaan kütab kinolinad kuumaks

Copy
Foto: IMDB

Nii, lõpuks see juhtus. Pärast mõningast hinnasõda omandas Universal õigused tegemaks E. L. Jamesi raamatu «Mister» põhjal filmi. See on võit nii Universalile kui ka paljudele naistele, kes on autori tööde suured austajad. Universal ja James tegid koostööd ka «Viiekümne halli varjundi» ja selle kahe järje puhul.

Eelmised kolm filmi, milleks olid «Viiskümmend halli varjundit», «Viiskümmend tumedamat varjundit» ja «Viiskümmend vabastatud varjundit», teenisid ülemaailmselt kokku üle miljardi dollari.

Ja kuigi filmiseeria oli populaarne, siis raamatud olid veel populaarsemad. Nimelt oli «Viiskümmend halli varjundit» lausa eelmise kümnendi kõige populaarsem raamat üldse. Uus raamat pole ehk päris nii populaarne, kuid sellegipoolest püsist see New York Timesi avaldatavas müüdumate raamatute edetabelis üheksa kuud, kirjutab Cinemablend.

Kas sina oled juba raamatut «Mister» lugenud? Või ootad esmalt filmi ära ja alles siis loed raamatut? Millal film ilmavalgust näeb, seda ei oska paraku veel keegi öelda. Ootaja aeg on pikk, seega jääb vaid loota, et see tasub end hiljem kuhjaga ära!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles