LeBron James üllatab lasteraamatuga

Copy
LeBron James.
LeBron James. Foto: Rick Osentoski/USA TODAY Sports/Scanpix

Los Angeles Lakersi tähtmängija LeBron James on üks neist staaridest, kes püüab oma lasteraamatuga vähekindlustatud lapsi innustada.

Nii mõnigi üleilmne kuulsus on andnud välja oma lasteraamatu. Nüüd astub nende sekka ka LeBron James, kelle pildiraamat «I Promise» ilmub 11. augustil. Staaril on HarperCollins Publishersiga leping kaheks raamatuks, edastab USA Today.

«Raamatutel on võime õpetada, inspireerida ja inimesi kokku tuua. Seepärast on need raamatud ning võimalus lapsi ja vanemaid koos lugema saada mulle nii olulised,» rääkis James. «Enim oleme me silmas pidanud seda, et need lood oleksid sellised, milles võiksid ennast ette kujutada kõik lapsed.»

Korvpallur on teinud palju lastele suunatud heategevuslikku tööd I Promise liikumise alt ning nüüd ilmuv samanimeline raamat kannab edasi programmi ideid.

Kirjastuse juhi Suzanne Murphy sõnul on raamatus oluline sõnum, et igaüks võib saavutada suuri asju ja oma eesmärkide nimel tuleb pingutada. Teine raamat, mis on suunatud veidi vanematele lastele, ilmub 2021. aasta keskel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles