Kohustuslik lugemine kõigile üksikutele Taisse reisivatele meestele

Copy
Bangkok.
Bangkok. Foto: Shutterstock

Kirjastuselt Helios on ilmunud Stephen Leatheri «Isiklik tantsija», mis on kirjastuse sõnul kohustuslik lugemine kõigile üksikutele Taisse reisivatele meestele, aga ka neile, kes tahavad päriselt teada, mis Bangkoki ööelus toimub.

Stephen Leather Isiklik tantsija.
Stephen Leather Isiklik tantsija. Foto: Helios

«Ma ei tea, kas see oli armastus esimesest silmapilgust, aga igal juhul oli see väga lähedal sellele. Tal olid pikimad juuksed, mida eales näinud olin, süsimustad ja ulatusid peaaegu vöökohani. Ta naeratas pidevalt ja tal olid pehmed pruunid silmad, mis panid mu südame sulama, pikad jalad, mille pikkusel ei paistnud lõppu, ja keha, mille eest võis surra. Ta oli ihualasti, kui välja arvata mustad nahksaapad, mis ulatusid põlvedeni ning mille küljel oli väike hõbedane kett. Ma arvan, et just saabaste pärast ta mind tol hetkel nii väga köitiski,» võib lugeda teost tutvustavast lõigust.

Tai, 1996. Rotiaasta. Pete on noor reisikirjanik, kes seikleb mööda Bangkoki go-go-baare ning leiab oma elu armastuse.

Joy on tema unelmate tüdruk – noor, pimestavalt ilus ja üks Zombie baari kõrgemini tasustatud tantsijaid. Järgneb karussell seksist, uimastitest ja pettusest, enne kui Pete avastab, et tema isiklik tantsija ei olegi see, kellena esineb. Joy ei ole kaugeltki tema unelmate tüdruk, vaid temast saab hoopis Pete’i õudusunenägu.

Raamatu on eesti keelde tõlkinud Martin Atso, Merle Johnson, Anu Laidinen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles