Brandon Bays: meie sügavaim hirm on, et oleme mõõtmatult võimsad!

Copy
Brandon Bays.
Brandon Bays. Foto: Erakogu

Menukate raamatute autor Brandon Bays annab oma raamatute ja seminaridega edasi olulised tööriistad, mis aitavad kogeda oma emotsioone elutervelt, mitte neid alla suruda. Rännaku meetod avab inimesed emotsionaalselt, mille läbi nad kogevad oma emotsioone elutervelt, mille läbi saab omakorda kogeda rohkem rõõmu, armastus ja tänutunnet.

Rännaku meetod sobib väga hästi inimestele, kellel on mingisugused terviseprobleemid, emotsionaalseid keerukusi, depressioon, raskusi tunnete tundmisega, korduvad mustrid elus.

Brandon tuleb Eestisse juba selle aasta maikuu alguses.  Järgnevalt oleme välja toonud mõned lõigud «Rännaku» raamatust.

  • «Mis kõigis peitub sügaval tohutu potentsiaal, mis ootab, et avaneksime rõõmule, andekusele, vabadusele ja armastusele. See kutsub sind koju kohe praegu ja igatseb sind vabaks lasta. Ent meil kõigil on probleeme, mis meid lõksus hoiavad või piiravad. Me kuuleme, kuidas me hing meid kutsub, ent ei suuda selleni jõuda.»
  • «Pärast Rännakut valdas teda täielik sisemine rahu – niisugune rahulolu, et tal polnud enam vaja pidevat tegutsemist või sõpru, et ennast hästi tunda. Rahulolu ei kadunud, kas ta siis töötas või mängis. Ta oli endaga niisugusel rahujalal, et ei tundnud enam õhtuti sundust hilisööni teistega pidu panna, vaid mõnules iseenda seltskonnas.»
  • «Meie sügavaim hirm pole mitte selles, et oleme küündimatud. Meie sügavaim hirm on, et oleme mõõtmatult võimsad. Meid hirmutab kõige rohkem just meie valgus. Sinu tagasihoidlikus ei teeni maailma. Meile määratud särada. Kui me laseme enda valgusel särada, anname teadmatult teistele inimestele loa teha sedasama. Kui meie oleme saanud vabaks oma hirmust, vabastab meie juuresolek automaatselt teisedki.»
  • «Rännak ei piirdu ühe Emotsionaalse või Füüsilise Rännakuga. Tegelikult on protsessi läbimine tavaliselt algus eluaeg kestvale emotsionaalsete kihtide minnalaskmise protsessile ja üha süvenev enda vabaduse kogemine. Vabadusel ei ole piire.»
  • «Emotsionaalses Rännakus on oluline kihtidest läbikukkumise ajal jääda loost välja – välja oma analüütilistest mõtetest, ning koondada kogu tähelepanu ja teadvelolek puhta eheda emotsiooni tundmisele oma kehas.»
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles