Laupäevasel Sinise Lõvi lõu(n)apoolikul räägitakse tondijutte

Copy
Foto: Vahur Lõhmus/Eesti Ajaloomuuseum

Eesti Ajaloomuuseumis Maarjamäe lossis toimub järgmine peredele suunatud lõunapoolik 9. novembril kell 12.00-14.00. Novembrikuu teemaks on: «Sinine Lõvi kuulab tondijutte», kuhu on külla oodatud armastatud kirjanik Andrus Kivirähk.

Sinise Lõvi lõu(n)apoolik toimub meie kõige pimedamal ja kummituslikumal ajal ning keskendubki Maarjamäe lossi kummituse otsimisele ja tondijuttude kuulamisele-väljamõtlemisele. Muuseumisse tuleb külla armastatud kirjanik Andrus Kivirähk, kes räägib enda kirjapandud loo: «Tont ja Facebook». Proovitakse ühiselt judinaid ja põnevust sisaldav lugu välja mõelda ning tähelepanelikumad saavad vastuse küsimusele: kas vapper isalõvi vahel ka hirmu tunneb? Pered on oodatud seiklema mööda Maarjamäe lossi kirevat ajalugu ja otsima nii kummitusliku lossihärra vaimu kui ka temast maha jäänud isiklikke esemeid. Programmi lõpetab hõlbus lossimaketi meisterdus ja maitsvate pannkookidega erimenüü meie restoranis. Keegi ei pea lahkuma ilma julgustava kallistuseta Siniselt Lõvilt!

Vaata, kuidas Sinine Lõvi laupäevaks valmistub siit!

Sel sügisel alustanud sündmuste sari «Sinise Lõvi lõu(n)apoolik» on mõeldud lastega peredele ning sisaldab tegevusi liikumismängust meisterdusteni. Seekordne perepäev sobib hästi lastele vanuses 5 – 12 eluaastat. Pärast lõu(n)apooliku lõppu saab mängida Laste Vabariigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles