Maire Forsel esitleb uut vahvat lasteraamatut

Linda Pärn
, raamatuportaali toimetaja
Copy
Maire Forsel.
Maire Forsel. Foto: Erakogu

Ettevõtja ja Leisi Lapikoja omanik Maire Forsel esitleb 31. oktoobril kell 18 Solarise Apollos oma lasteraamatut «Parem kui kaneelisai».

Forsel räägib oma esimese lasteraamatu loomise teekonnast ja sellest, kui tähtis on, et selles oleksid ilusad pildid. Ka tuleb juttu kultuurierinevustest – täpsemalt sellest, miks raamatu rootsikeelses tõlkes on sisu mitmes kohas muudetud. Paneme raamatu pildid liikuma ja räägime sinna juurde põnevaid lugusid. Kohal on ka raamatu illustraator Hege Runnel.

Maire Forseli lasteraamat «Parem kui kaneelisai».
Maire Forseli lasteraamat «Parem kui kaneelisai». Foto: Raamat

Raamatu lühitutvustusest on näha, et tegemist on ühe toreda ja ettevõtlusele innustava looga:

«Kaksikud Kalle ja Kaisa elavad idüllilisel saarel täiesti tavalist üheksa-aastase lapse elu. Paraku ei lähe elus alati kõik hästi ja ühel päeval jääb nende ema töötuks. Mida teha – kas jääda käed rüpes nukrutsema või võtta midagi ette, et olukorda parandada? Kalle ja Kaisa otsustavadki viimase kasuks ning hakkavad äriideed otsima, et ema saaks ettevõtjaks hakata. Lootuse kaotanud ema veenmine ei õnnestu algul kohe kuidagi, aga lõpuks tema eneseusk taastub. Kuidas see kõik toimub ja millega lõpeb? Kas ettevõtjaks hakata on raske või lihtne? Loe ja saad teada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles