Kohtu autoritega: eesti kirjanduse kuu puhul toimub aruteluõhtu Andrus Kivirähki ja Toomas Kalliga

Linda Pärn
, raamatuportaali toimetaja
Copy
Toomas Kall.
Toomas Kall. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti kirjanduse kuu raames toimub põnev aruteluõhtu 2. oktoobril kell 18 Solarise Apollos. Eesti kirjanduse olemusest ja olukorrast vestlevad Andrus Kivirähk ja Toomas Kall. Lisaks tutvustavad nad oma loomingut ja inimesed saavad küsida armastatud autoritelt autogrammi.

Kirjandus ei saa eksisteerida ilma lugejateta, keel ei saa eksisteerida ilma kirjanduseta, rahvas ei saa eksisteerida ilma keeleta.

Suurte rahvaste kõrgtasemel kirjandus on äärmiselt oluline, kuid on selge, et maailmas laineid löönud kirjandus ei vaja lugejateni jõudmiseks pooltki sellist hoolt ja pingutust, kui meie kodumaiste autorite looming.

Selleks, et Eesti autorite loomingule tähelepanu pöörata ja seda esile tuua, keskenduvad Eesti raamatukauplused Apollo, Rahva Raamat ja Raamatukodu oktoobrikuus eesti kirjandusele – meie algupärane kirjandus muudetakse kauplustes rohkem nähtavaks ning osaliselt ka kuuldavaks. Lugejatega kohtumisi toimub nii Tallinnas kui ka Tartu ja Pärnu raamatukauplustes.

Andrus Kivirähk on armastatud eesti kirjanik, kes on võitnud oma fenomenaalsete teostega nii väikeste kui ka suurte südamed. Tutvu Andrus Kivirähki sulest ilmunud teostega lähemalt Apollo kodulehel

Toomas Kall on tõelistele kirjandusgurmaanidele tuttav ja lugupeetud nimi, kes on mitmel moel meie kirjandusmaastikul vägitegusid teinud ja jõudsalt panustanud. Toomas Kalli kirjutatud teostele saad pilgu peale visata siin.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles