Kajal oli külas kirjanik Armin Kõomägi

Copy
Foto: Kaja

4. septembri õhtul sai Mustamäe uues kultuurikeskuses avalöögi vestlusõhtute sari «Kajal külas». Esimene külaline oli kirjanik ja ettevõtja Armin Kõomägi, õhtut juhtis Ivo Rull.

Alates septembrist ootab Mustamäe uue kultuurikeskuse moodne ja mugav saal iga kuu esimesel ja kolmandal kolmapäeval huvilisi vestlusõhtutele meie tuntud kultuuritegelastega. Esimene külaline oli kirjanik ja ärimees Armin Kõomägi, kes alustas lugude ja fotodega oma Mustamäest ja jõudis tänasesse päeva ja tulevikku. Lõpetati küsimustevooruga ja vabas vormis mõttevahetusega.

«See on väga sümpaatne, et Kaja uue üritustesarja avas just Armin Kõomägi, kes on Mustamäel sündinud ja kasvanud ning linnaosaga muulgi moel seotud,» ütleb Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats. «2013. aastal ilmus Kõomäe sulest ka novellikogu «Minu Mustamäe» ning 2016. aastal avasime mäletatavasti meie suurepärase Mustamäe Keskuse, mille üks rajajatest on Armin Kõomägi koos oma äripartneritega. Kõomägi on üks tänapäeva Eesti originaalsematest ja teravmeelsematest mõtlejatest ning mina isiklikult hindan teda väga kõrgelt.»

Kultuurikeskuse Kaja juhataja Margus Toomla: «Vestlusõhtud «Kajal külas» toimuvad, nagu juba öeldud, iga kuu esimesel ja kolmandal kolmapäeval algusega kl 19, tund varem avatakse kultuurikeskuse uksed ja kohvik. Õhtud kestavad kaks tundi, vaheaeg on 15 minutit. Juttude kuulamise ning küsimuste esitamise sekka saab vaadata ka fotosid ja videot. Vestlusõhtuid juhivad Ivo Rull ja Artur Raidmets. Etteruttavalt olgu öeldud, et 18. septembril on «Kajal külas» armastatud laulja Ivo Linna, kelle nimi pikemat tutvustamist ei vaja. Vestlust Ivo Linnaga juhib Artur Raidmets. Jälgige reklaami ja tulge kohale – olete oodatud!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles