Gwyneth Paltrow palkas oma koduse raamatukogu kujundajaks raamatukuraatori

Linda Pärn
, raamatuportaali toimetaja
Copy
Gwyneth Paltrow oma raamatu "The Clean Plate" esitlusel.
Gwyneth Paltrow oma raamatu "The Clean Plate" esitlusel. Foto: Tammie Arroyo/AFF-USA.com /PA Images/ Scanpix

Ameerika näitlejanna, ärinaine ja viie raamatu autor Gwyneth Paltrow peab lugu kaunist kodukujundusest ning palkas oma uue Los Angeleses asuva koduse raamatukogu kujundajaks nn kuulsuste bibliofiili Thatcher Wine’i.

Maailmakuulsad staarid ei täida oma raamaturiiuleid ise. Selleks on tunnustatud eksperdid, kes vaatavad staari raamatud üle, tõstavad valitud teosed õigetele kohtadele ja täidavad ruumi lisaks uute raamatutega, mis näevad lihtsalt ilusad välja ja võiksid tellijale meeldida.

Gwyneth Paltrow, kes on isegi avaldanud mitu kokaraamatut, lasi oma koduse raamatukogu kujundada Thatcher Wine’il, kes selgitas ajakirjale Country intervjuud andes, millest ta oma töös juhindus. Kuna näitlejannal oli palju kunstiteemalisi raamatuid ning ka oma jagu lasteraamatuid, täiendas ta raamatukogu samal teemal oma äranägemise järgi ning hankis juurde kirjandusklassikat, mis võiks lastele meeldida, kui nad suuremaks kasvavad.

Gwyneth Paltrow Instagrammi postitatud videoklipist on pisut näha, milline riiul välja näeb.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Thatcher Wine lõi ettevõtte Juniper Books, mis muuhulgas koostab väga stiilseid raamatukollektsioone, mille peamine eesmärk on pakkuda riiulis silmailu. Selliseid silmatorkavaid komplekte lisab ta ka kuulsuste riiulitesse.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juniper Books (@juniperbooks) on

Nn raamatukuraatori sõnul kaunid eritellimusel raamatukaaned sisekujunduses uus trend. «Inimesed on investeerinud sellesse, kuidas nende kodu välja näeb: nad on valinud mööbli, vaibad, värvi ja aknakatted. Miks leppida raamatutega, mille on disaininud kirjastaja? Raamatud võivad olla sama stiilsed kui mistahes muu ese toas,» selgitas ta ajakirjas oma visiooni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juniper Books (@juniperbooks) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juniper Books (@juniperbooks) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles