Liivi Muuseumi kirjandusfestival tuleb taas!

Copy
Liivi Muuseum.
Liivi Muuseum. Foto: Margus Ansu / Postimees

Liivi Muuseumis toimub 17. augustil kell 14 üks sisukamaid ja lõbusamaid kirjandussündmusi Eesti Kirjanik 2019. Tänavuse Liivi Muuseumi kirjandusfestivali teemaks on võimalikud ja võimatud tulevikud.

Liivi muuseum on juba aastaid valinud Eesti kirjanikku. Seda ühte ja ainsat, kes järgmisel aastal auväärset tiitlit kannab. Festivalil tiitlile pretendeerivad kirjanikud loevad katkeid oma teostest, on erinevaid muusikalisi ülesastumisi.

Meid huvitab, kuivõrd saab ilukirjandus kaasa rääkida järjest põletavamate tulevikunägemuste puhul - näiteks kliimakriis, keskkonnaprobleemid, ärevad ühiskondlikud meeleolud, üldine ebaselgus tuleviku ees.

Tutvustame erinevaid autoreid ja teoseid, arutleme (tumeda?) tuleviku üle, naudime koos üürikest Eestimaa suve ja saadame päeva sumedasse öösse. Esinevad näiteks Peeter Helme, Andrei Hvostov, Kai Kask, Kertu Sillaste, ansambel Viimane Krokodill jpt.

Kavas on lasteprogramm, töötab puhvet ja saab suitsusauna. Soovi korral saab muuseumi territooriumil telkida. Tulge autoga või hoopis tasuta liinibussiga, mis peatub otse muuseumi õue all. Vaata lähemalt siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles