Loe katkendit anonüümse Eesti autori erootilisest romaanist «Cougar»

Copy
Foto: Shutterstock

Loe katkendit Helene Mossi erootilisest romaanist «Cougar», mille kolmas osa alapealkirjaga «Võitlus» ilmub juba lähipäevil. Eesti autori pseudonüümi all kirjutatud triloogia «Cougar» viimane osa räägib Seksijumala malelaual tule alla jäänud kuninga emotsionaalselt raskest vangerdusest oma südamedaami kaitsmisel ründaja – deemonliku elu – vastu, ainsa relvana matiseisust pääsemiseks lõpuni siiras armastus.

Polnud kahtlustki, et tänasel imelisel jõuluööl, ajal, mil sünnivad imed ilma langevate tähtede ja sõnajalaõiteta, sai võtta Haapsalu ühes kitsa Vaikse kalda tänava puitpitsilises majas toimuva kokku vaid ühe sõnaga – armastus.

Armastus oli see, millega täitis mees Viktoriat, mitte looduse poolt külge pitseeritud mehelikkuse verstapostiga. Ka see oli armastus, millega kammitses end hoidma tagasi, et mitte jõuda enne lõppu, kui oli seda teinud naine. Armastus oli seegi, mille ees kummardus aupaklikult seesama armutung, mille Viktoria noormehes ise kunagi ellu oli kutsunud. Armastus, mille kohta ennist Lisbeth lihtsameelselt lossi juures pargipingil istujatelt küsinud oli. Mis oli tegelikult kogu aeg nendega, piiludes hommikuti päikesekiirtena kardina tagant ning kriuksudes päeva lõpul võtmena lukuaugus.

Raamatu esimesed 3 peatükki on tasuta lugemiseks üleval triloogia kodulehel.

Foto: Helene Moss
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles