Kolm tasuta töötuba, kus oma kirjutamisoskust lihvida

Copy
Foto: Shutterstock

Kas oled mõelnud, et sinu loodud tekstid võiksid teistele huvi pakkuda, aga soovid enne tõsisemalt pihta hakkamist rohkem tagasisidet? Selleks on Tartus võimalus osa võtta kirjutamise töötubadest, kus saab oma oskusi proovile panna ja teistega ideid põrgatada.

  • 26. juunil kell 18 toimub Tartus Magasini Tänava Suvilas loovkirjutamise töötuba kõigile, kel on huvi kirjutamise vastu ning kes sooviks vabas õhkkonnast pastakat teritada ja mõtetega mängida. Plaanis on lühemad ja pikemad mängulised kirjutamisharjutused, mille tulemuseks võivad olla proosapalad ja stseenid, dialoogid ja monoloogid, luuletused ja hübriidid. Töötuba viib läbi loovkirjutamise juhendaja ja näitekirjanik Marite H. Butkaite. Varasem kogemus pole vajalik ja oodatud on kõik huvilised. Uuri ürituse kohta lähemalt siit!
  • 27. juunil kell 18 toimub Eesti Kirjanike Liidu Tartu osakonnas ulmekirjutamise töötuba. Plaanis on kirjutada ja veelkord kirjutada, sekka ka loetakse ja kritiseeritakse eesti ulmet. Kaasa oma söök ja jook ja sülearvuti. Kõik, kes tunnevad, et nad ei saa muidu, kui peavad ulmet kirjutama - olete teretulnud. Uuri ürituse kohta lähemalt siit!
  • 11. juulil kell 19 toimub Tartus Magasini Tänava Suvilas improkirjutamine, mis on nagu improteater, aga kirjutamisega! Avalik improkirjutamine näitab üht võimalikku tekstiloome viisi. Olemasolevatele raamidele lisab publik detailid ja kirjutajatel on 3 kuni 7 minutit, et... kirjutada. Kohal on ka inimesed, kes vastvalminud tekstid ette loevad, nii et saladuseks ei jää sel õhtul midagi. Kui improteatris sünnib etendus näitlejate ja publiku koostöös, siis improkirjutamisel tekivad samamoodi tekstid. Uuri ürituse kohta lähemalt siit!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles