Raamat, mis meeldib Emma Watsonile nii väga, et ta on jätnud seda metroojaama inimestele leidmiseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emma Watson.
Emma Watson. Foto: Danny Moloshok / Reuters/Scanpix

Näitleja Emma Watson hindab Maya Angelou memuaare «Mom & Me & Mom» nii kõrgelt, et mõned aastad tagasi jättis ta meelega selle eksemplare Londoni metroojaama erinevatesse kohtadesse reisijatele leidmiseks.

Emma Watsonil on Twitteris oma feministlik raamatuklubi Our Shared Shelf, kus saab lugemiseks palju häid raamatusoovitusi ja ideid. Kuigi Watson kiidab kirglikult paljusid feministlikke autoreid, on tema südames eriline koht Maya Angeloule, kes raamatus «Mom & Me & Mom» jagab väga isiklikku lugu oma suhtest emaga.

Kolm aastat tagasi võttis Watson Angelou mälestused raamatuklubis ette ja läks nii hoogu, et jagas Londoni metroojaamadesse laiali sada raamatut, mille sisse jättis leidjatele kirja, paludes raamatu eest erilist hoolt kanda ning pärast läbi lugemist uuesti kellelegi teisele leidmiseks jätta.

«Mom & Me & Mom» on Emma Watsoni üks lemmikraamatuid, sest sellest tuleb tema sõnul hästi välja, kuidas lapsepõlv kujundas Angeloust nii hea kirjaniku ja poeedi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles