Noorte luulelaval kombatakse piire

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liisa Mudist

29. märtsil kell 20:00 esitavad noored luuletajad oma elavat loomingut Hasso Krulli Euroopa-padrikus. Selle padriku piire saab kompida nii Tartu Kirjanduse Maja saalis kui ka veebi vahendusel.

Teie ees on palju TarSlämmi vägilasi: Aliis Aalmann, Kaisa Kuslapuu, Joosep Vesselov, Villem Kreem, Maria Ivanova, Maris Pedaja, Susan Kolde, Rika Tapper, Mari Pihl, Kaija Kängsepp jt. Ka Hasso Krull ise astub kaks sammu ettepoole, kaks sammu tahapoole.

Ühel ajal Eesti noortega esinevad veel 14 luulekeskuse noored üle Euroopa: Suurbritannias, Poolas, Soomes, Portugalis, Iirimaal, Küprosel ja Kreekas. Nende kõigi tegevust saab jälgida veebilehel, mida jagatakse siis, kui õige aeg käes. Seniks aga saab tutvuda projektiga lehel www.borderlinespoetry.com.

Projekti kureerib võrratu Suurbritannia luuletaja Joelle Taylor. Luuleõhtut Tartus juhivad TarSlämmi korraldajad Sirel Heinloo ja Toomas Leppik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles