Emakeelepäeva e-etteütluseks saab juba aegsasti harjutada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sander Ilvest / Postimees

Emakeelepäeval, 14. märtsil toimub Vikerraadios juba 12. korda e-etteütlus, mis laulupeo 150. sünnipäeva puhul on tänavu laulupeoteemaline. 

Tänavune e-etteütluse tekst loetakse Vikerraadios ette neljapäeval, 14. märtsil kell 10.30 ja veebis saavad ettevõtmisega liituda kõik huvilised nii Eestis kui kõikjal maailmas.

Kuuldu tuleb kirjutada Vikerraadio.ee lehel etteütluse aknasse (leht aktiveerub sama päeva hommikul pool tundi enne aktsiooni). Etteütlust loetakse ette kella 11ni, seejärel võistlus lõpeb. Tulemused selguvad kell 12.15 algavas «Uudis+» saates ning pannakse üles ka Vikerraadio kodulehele. Samal päeval kell 13-16 saab etteütluse käigus tekkinud küsimusi täpsustada keelenõuande telefonil 631 3731.

Emakeelepäeval toimuvaks etteütluseks saab harjutada aga juba praegu. Eesti Keele Instituudi lehel on valikvastustega testid, kus saab oma eesti keele teadmised proovile panna. Kes harjutab, saab meistriks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles