Eesti populaarseima lasteraamatu järg saab lisatrüki

Linda Pärn
, raamatuportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lastekirjanik Kätlin Vainola.
Lastekirjanik Kätlin Vainola. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Mullu Eesti populaarseima lasteraamatu järg «Minu Eesti seiklus» on võitnud ka sel aastal eestimaalaste südamed ning juba esimese kahe nädala jooksul on raamatu esmatiraažist ära müüdud ligi 20 000 raamatut.

Suure huvi tõttu ilmub Maxima Eesti ning lastekirjaniku Kätlin Vainola ja illustraator Elina Sildre koostööna valminud raamatule sel nädalavahetusel lisatrükk.

«Minu Eesti seiklus» on järg mullu koostöös Epp Petronega ilmunud «Meie Eesti» raamatule, mis 33 000 raamatuga kordustrükiga kujunes mullu Eesti menukaimaks lasteraamatuks ning müüduimaks tegelusraamatuks läbi aegade. Võrreldes eelmise aasta sama perioodiga on tänavune müük kasvanud juba pea 3500 eksemplari võrra.

«Minu Eesti seikluse» lugude peategelasteks on lõbusad semud Pliks ja Plaks, kes otsustavad hakata ajakirjanikeks-operaatoriteks ning asuvad looma Eestist inspireeritud lastesaadet. Läbi lõbusate seikluste viivad Pliks ja Plaks lugeja reisile ümber kodumaa, kus tuleb lahendada erinevaid Eestit puudutavaid ülesandeid, joonistada ja koguda kleepse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles